www.smartquality.ro
0000.123.456
Informații utile

De ce Proiectorul LED este necesar în orice proiect?


Electricitatea a reuşit să ofere şi să dezvolte foarte multe tehnologii moderne, printre care proiectoare cu LED. Gama noastră de proiectoare de la Brennenstul cuprinde proiectoare cu led, proiectoare cu halogen, proiectoare cu acumulatori și proiectoare cu trepied.

Proiectoarele cu led sunt sisteme de iluminat de mare putere, folosite pentru iluminarea spațiilor mari, precum terenuri sportive, parcări, fațade de clădiri, grădini. Procesul prin care se produce lumina LED este numit electroluminiscență. Acest proces are loc atunci când energia trece prin materialele semiconductoare din interiorul ledurilor. 

Procesul de electroluminescență este mult mai puțin solicitant decât aprinderea unui bec tradițional care luminează doar atunci când firul din interiorul său se încălzește suficient de mult, fapt ce duce la un consum mai mic de energie electrică. Iar, spre deosebire de becurile tradiționale, LED-urile nu se încălzesc și nu generează căldură, ceea ce duce la reducerea riscurilor de incendii. 

Proiectorul LED este o sursă de iluminare recomandată pentru exterior, având o rezistență crescută în condiții meteo extreme precum: ploaie, ninsoare, grindină, temperaturi extreme. De aceea gradul de protecție la intemperii este important și majoritatea modelelor de proiectoare au protecție IP 66. Asta înseamnă că proiectorul este protejat de o carcasă sigilată, care nu lasă nimic să-l afecteze. 

 

Durata de viață mai mare decât cea a unui bec tradițional, mentenanța redusă și rezistența la șocuri tranformă proiectoarele cu LED în produse indispensabile pentru spații comerciale sau instrustriale.

Gama diversă (10W, 20W sau 30W) este adecvată pentru iluminatul ambiental sau de efect, precum iluminarea monumentelor, a clădirilor istorice sau a caselor. De asemenea, un proiector cu senzor de mișcare este recomandat pentru securitate comercială sau rezidențială.

Becurile LED permit selectarea temperaturii culorii, caracteristică ce oferă aparența luminii şi se măsoară în Kelvin. Dacă vrei o lumină asemănătoare cu lumina zilei vei avea nevoie de o temperatură de aproximativ 5500-6000K, în timp pentru o lumină albă, vei avea nevoie de 2700K. Lumina albă caldă este un tip de lumină care induce o stare de confort și relaxare.

Alimentarea proiectoarelor LED este variată de la cele cu alimentare cu cablu, până la cele cu acumulator. Proiectorul cu acumulator oferă beneficiul de a lucra ușor în zone unde nu există conexiune electrică. Acumulatorul Li-Ion convinge prin durata mare de utilizare, de până la 5 ore, la un grad de iluminare de 50%, schimbare rapidă și descărcare automată scăzută. Portul de încărcare USB permite încărcarea ușoară și a smartphone-ului, mp3-ului sau a tabletei.

 

Varietatea gamei noastre de proiectoare Brennenstuhl te ajută să te bucuri de iluminare bună fie că ai nevoie să finalizezi o lucrare, fie că îți dorești să te relaxezi seara în grădină. De asemenea, proiectoarele cu led sunt Eco-friendly, deoarece nu conțin mercur sau alte substanțe toxice, reduc emisiile de dioxid de carbon din aer și sunt reciclabile.