www.smartquality.ro
0000.123.456
nou / 26 feb 2019

Euroboor‑ pentru profesioniști de la profesioniști!


Înființată în anul 1977 ca o afacere de familie, Euroboor este o marcă de produse industriale portabile specializate. Astăzi compania este activă în peste 70 de țări.

Calitatea, serviciile și performanța sunt principalii vectori de dezvoltare. Îmbunătățirea tehnologiei este o acțiune continuă a companiei, ceea ce permite furnizarea de produse performante, la cel mai înalt nivel.

Produse 

Gama de produsele Euroboor evoluează rapid și se adaptează cu ușurință dezvoltărilor, oferind astfel produse noi la cele mai înalte standarde. Producția mașinilor de găurit cu talpă magnetică se realizează în fabrici proprii, foarte bine organizate, ce beneficiază de echipamente cu utilaje de ultimă generație.

 

Tehnologie dedicată 

Orice mașină electrică este la fel de puternică, fiabilă sau eficientă ca și cea mai mică componentă. Dezvoltarea fiecărei părți a mașinilor electrice Euroboor primește aceeași abordare din partea echipei de ingineri. Diversitatea de expertiză a echipei, asigură evoluția cât mai completă și posibilă, astfel încât să corespundă cerinței utilizatorului.

 

Testare continuă 

Fiecare concept, eșantion sau piesă componentă se testează în laboratoarele proprii Euroboor, capabile să simuleze și cele mai grave condiții de exploatare. Cu ajutorul prototipurilor și a instalațiilor de fabricare și testare, piesele pot fi testate individual. Cele mai importante sunt testele de rezistență ale componentelor combinate și mașinilor prototip, care se conectează la întregul proces de dezvoltare.