www.smartquality.ro
0000.123.456

Partenerii tăi de încredere, sub umbrela Smart Quality

Smart Quality este proiect al companiei Metatools și cuprinde gamele de produse importate, dedicate diferitelor proiecte și domenii de activitate,  precum utilaje de construcții, aparate de spălat cu presiune, echipamente de protecție a muncii, compresoare, scule pneumatice și unelte de mână.

Metatools este o afacere românească de succes și unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor, la nivel național. Compania oferă servicii complete de vânzare, service în garanție și post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

Calitatea produselor și a serviciilor ne ajută să obținem performanță și parteneriate de durată. De asemenea, Smart Quality îți oferă soluții punctuale, adaptate proiectelor tale și suport tehnic din partea specialiștilor noștri, ceea ce reprezintă un avantaj pentru pregătirea corectă a unor aplicații și proiecte.

Proiectul Smart Quality îmbrățișează branduri profesionale, structurate pe calitate. De la materialele utilizate în fabricare, până la implementarea în magazine, produsele îndeplinesc toate cerințele, iar noi ne asigurăm că sunt livrate corespunzător.