www.smartquality.ro
0000.123.456

Drumul tău, pasiunea noastră!

Sata Tools Tech este reprezentanță la nivel național pentru toate brand-urile pe care le deține și distribuie. Portofoliul proiectului Smart Quality oferă o gamă diversă de produse profesionale și echipamente industriale, de  calitate superioară.

Compania face parte din Grupul Metatools, care are o istorie a business-ului bazată pe dezvoltări continue și investiții susținute, cu o activitate de peste 20 de ani. Profilul Smart Quality este B2B și oferă soluții inteligente, pentru diferite proiecte și business-uri care urmăresc profesionalismul. 

Compania și-a început activitatea în anul 2013, cu o viziune orientată spre calitate și eficiență. Standardele noastre ne ajută să obținem performanță și să oferim soluții avantajoase, care conduc spre parteneriate de durată.

Deoarece punem accent pe profesionalism, echipa noastră are o experiență vastă în domeniul vânzărilor de produse și echipamente profesionale. Suportul tehnic oferit de specialiști este un beneficiu pe care îl oferim clienților și partenerilor noștri.

Cu un portofoliu bine definit ce conține produse de calitate la prețuri competitive, targetul companiei este de a fi alegerea unei afaceri inteligente și optime, destinate în special utilizatorilor profesioniști.

Proiectul Smart Quality îmbrățișează branduri profesionale, structurate pe calitate. De la materialele utilizate în fabricare, până la implementarea în magazine, produsele îndeplinesc toate cerințele, iar noi ne asigurăm că sunt livrate corespunzător.

  

Oferta noastră satisface cerințe ale utilizatorilor de scule electrice, mașini și echipamente de grădină, echipamente și utilaje de mică mecanizare, unelte de mână, precum și a accesoriilor sau a consumabilelor aferente acestora.