www.smartquality.ro
0000.123.456
nou / 14 oct 2019

SQ ‑ Implementari, târguri și prezentări


Despre Smart Quality sunt multe de povestit, însă cel mai important aspect este dedicarea noastră pentru profesionalism și implicarea în colaborările cu distribuitorii noștri. De aceea, prezentările noastre sunt adaptate în funcție de cerințe și domeniul de activitate, pentru a răspunde cerințelor pieței.

Proiectul Smart Quality îmbrățișează branduri profesionale, structurate pe calitate. De la materialele utilizate în fabricare, până la implementarea în magazine, produsele îndeplinesc toate cerințele, iar noi ne asigurăm că sunt livrate corespunzător.

Deoarece, pentru noi colaborările cu partenerii trebuie să decurgă într-un mod avantajos, agenții noștri oferă consultanță pentru dotarea magazinelor și informații necesare despre fiecare brand, suntem prezenți cu mașina demo pentru demonstrații de utilizare a produselor, și avem o echipă de profesioniști care se ocupă de implementarea și promovarea produselor.

În cadrul fiecărui proiect care implică brandurile Smart Quality, reușim să implementăm stand-uri dotate complet, pentru a avea posibilitatea de vânzare integrată. De asemenea, distribuitorul primește în mod constant suport din partea echipei Smart Quality, atât pentru comenzi (sell-in), cât și pentru vânzări (sell-out).

Pentru noi orice eveniment este oportun, atât pentru susținerea partenerilor, cât și pentru notoritate. De aceea, suntem prezenți la evenimentele unde produsele SQ prezintă interes publicului țintă, pentru a informa piața despre beneficiile brandurilor comercializate. Spre exemplu, în anul 2019 Smart Quality a avut standuri de prezentare la: Agralim, Agriplanta, AgroPitești, TCS Motocross, Motocross Câmpulung.

Știm despre importanța mostrelor și utilizarea produselor înainte de achiziție, de aceea Smart Quality pune la dispoziția distribuitorilor un demo-van, pentru a susține demonstrații la diferite locații, la sediile partenerilor sau evenimente precum cele descrise mai sus. În acest mod reușim să oferim training de utilizare, pentru a exemplifica beneficiile produselor și a răspunde întrebărilor legate de brand și produs.

Pe viitor, obiectivul principal este extinderea prin perseverență, colaborări eficiente și game de produse complete.