www.smartquality.ro
0000.123.456

Întrebări frecvente

 • De ce să alegi aparatele de spălat Kranzle?
  Kranzle este o marcă de calitate germană, cu o tehnologie avansată inovatoare, ce asigură echipamentelor o putere de curățare mare și o durată de viață de lungă.
 • Cum previn defectarea unui compresor?
  Curăță sau înlocuiește filtrele o dată pe an, schimba uleiul, verifică strângerea corectă a tijei de tensiune după prima oră de utilizare, drenează condensul din rezervor și verifică tensiunea curelelor cel puțin o dată pe lună.
 • Ce reprezintă sistemul Dual Power?

  DUAL POWER este o platformă de nouă generație pentru scule cu acumulator. Doi acumulatori de 20V sau 40V îi puteți combina cu o întreagă gamă de scule electrice portabile sau pentru grădinărit.

 • Care sunt principalii factorii ce pot afecta performanța discului diamantat?
  Pentru a avea performanțele dorite la tăierea cu discul diamantat, trebuie să țineți de următoarele: discul să fie recomandat materialului de tăiere iar flanșele de prindere utilizate să fie curate, cu dimensiunea corespunzătoare și aliniate corect la axul mașinii.
 • Ce daune cauzează încălzirea discului diamantat?
  Supraîncălzirea discului diamantat cauzează cele mai multe daune la nivelul zonei diamantate, astfel că lichidul de răcire trebuie să fie folosit ori de câte ori este posibil.
 • Cum păstrezi viteza optimă la tăierea cu discul diamantat?
  Ai suficientă putere disponibilă pentru a păstra viteza în condiții de lucru dacă zona diamantată este adecvată materialului tăiat și zona diamantată funcționează la viteza corectă.
 • Cum eviti tensionarea discului diamantat?
  Pentru a evita tensionarea discului de tăiere și pentru a obține o viteză de tăiere cât mai ridicată, ar trebui să se lucreze întotdeauna perpendicular pe material și în linie dreaptă.
 • Cum comand?
  Oferta Smart Quality este disponibilă în principal printr-o rețea națională de dealeri cu magazine specializate.

  În secțiunea Distributie, identifică și alege cel mai apropiat punct de vânzare de locația ta. Recomandăm ca înainte de orice achiziție, să consulți vânzătorul în privința alegerii produsului cel mai adecvat nevoilor tale.