www.smartquality.ro
0000.123.456
nou / 05 aug 2021

Noua generație de accesorii pentru aparate de spălat cu presiune


Kranzle a lansat noua generație de aparate de spălat cu presiune cu sistem de cuplare rapidă, ce permite schimbarea ușoară a accesoriilor și previne răsucirea necontrolată în timpul lucrului a lăncilor sau pistoalelor. Toate accesoriile sunt fabricate din oțel inoxidabil întărit și asigură o conexiune sigură.

Noile cuple rapide D12 au fost concepute pentru pistoalele M2000 și Starlet HP, în timp ce pentru lănci cupla rapidă a fost optimizată cu protecție anti-răsucire ce permit blocarea în 6 poziții diferite.

Kranzle a adus o îmbunătățire și furtunului de înaltă presiune. Pe lăngă echiparea cu sistemul de cuplare rapidă, acesta are un nou racord rotativ ce împiedică răsucirea furtunului. Racordul este realizat din plastic de culoare gri pentru o identificare ușoară.

De asemenea, un alt avantaj este faptul ca toate lăncile Kranzle au o lungime de 1000 mm, iar cele cu jet plat sunt îndoite pentru a asigura curățarea în zonele greu accesibile.

Politica de cercetare și dezvoltare reprezintă nucleul producătorul german de aparate de spălat cu presiune Kranzle. Dezvoltarea constantă a echipamentelor, cât și testarea acestora în timpul procesului de fabricație asigură performanțe optime în timpul lucrului.