www.smartquality.ro
0000.123.456
nou / 26 feb 2019

Brennenstuhl ‑ calitate și inovație!


De peste 60 de ani Brennenstuhl înseamnă calitate și inovație. Aceasta afirmație este principiul după care producătorul s-a ghidat în stabilirea standardelor înalte de calitate, siguranță, performanță și design. 

Gama de produse diversă, unică prin varietate, design și performanță, oferă soluția potrivită pentru orice aplicație: fie acasă, fie pentru uz profesional.

Față de produsele clasice cum ar fi rolele de cablu, cablurile prelungitoare și prizele,
portofoliul Brennenstuhl® include și proiectoare, lanterne LED și soluții pentru zona de automatizare a locuinței.
 
Siguranță continuă


Puteți să vă bazați întotdeauna pe produsele de la Brennenstuhl®. O varietate de certificate de siguranță  de la agenții de testare independente, atestă respectarea standardelor germane și internaționale.

 

Garanția calității 
Fiabilitatea garantată justifică întotdeauna calitatea Brennenstuhl®. Garanția globală a Brennenstuhl® vă oferă mult mai mult decât standardele de gamă. Garanțiile corespunzătoare de trei, cinci sau zece ani depășesc în mod semnificativ cerințele legale.

Protecție oricând și oriunde 
Rezistența la căldură, frig și umezeală: echipamentele Brennenstuhl® sunt testate într-o cameră climatică specială. De exemplu, pentru cablurile electrice, rezistența la căldură este realizată și dovedită prin teste de lungă durată.

Economice și ecologice 
Consumul de energie inutil nu ar trebui să fie o problemă. Cu Brennenstuhl® puteți reduce semnificativ consumul de energie al dispozitivelor terminale în modul stand-by. Alegeți produsele cu sigla Save-Energy. 

Calitatea inovației 
Modul de folosire de către utilizatori este întotdeauna punctul central pentru inovațiile tehnice. De aceea, inginerii Brennenstuhl® testează în mod constant ideile noi și cele mai moderne procese de dezvoltare.

Manopera de înaltă calitate face diferența 
Aveți nevoie de durabilitate - așa cum ar trebui. Produsele Brennenstuhl® sunt extrem de robuste datorită combinării materialelor de primă clasă și fabricării precise.
 
Produsele Brennensthul de înaltă calitate made in Germany, fac viața de zi cu zi mai simplă și mai ușoară.