www.smartquality.ro
0000.123.456
Branduri

Powerplus DUAL POWER


Cu o experiență de peste 50 de ani, Varo este unul dintre principalii producători și furnizori la nivel mondial, a produselor din categoria "do-it-yourself".

Compania oferă o gamă largă de scule electrice, unelte de grădină, unelte manuale și accesorii cunoscute sub mărcile Varo, Powerplus și Kreator sau produse OEM.

Service-ul profesional Varo este tradus în perioade de garanție de până la 3 ani și un departament post-vânzare propriu. În plus, tehnicienii specializați monitorizează un control sever al calității tuturor produselor.

Power Plus DUAL POWER reprezintă o platformă de nouă generație pentru scule cu acumulator ce permite combinarea a doi acumulatori de 20V sau 40V, cu o întreagă gamă de scule electrice portabile sau pentru grădinărit.

Este simplu: cuplați acumulatorul de 20V la o mașină de 20V DUAL POWER.

Acumulatorul de 40V face un pas înainte demonstrând caracterul inovator al conceptului DUAL POWER: puteți cupla acumulatorul de 40V atât pe o mașină de 40V, cât și pe una de 20V DUAL POWER. În cazul utilizării pe mașinile de 20V obțineți o durată mai lungă de utilizare, ce înseamnă că puteți lucra mai mult fără a schimba acumulatorul.

Portofoliul de produse Dual Power https://vimeo.com/213079942 cuprinde:

 1. Mașini de găurit și înșurubat

2. Ciocane rotopercutoare

3. Mașini de înșurubat

4. Fierăstraie

5. Polizoare

6. Fierăstrău cu lanț

7. Mașini de cosit

8. Mașini de tuns gard viu

9. Mașini de tuns gazon

10. Suflante

*sursa YouTube - canal oficial al furnizorului