www.smartquality.ro
0000.123.456
Branduri

Powerplus DUAL POWER


Cu o experiență de peste 50 de ani, Varo este unul dintre principalii producători și furnizori la nivel mondial, a produselor din categoria "do-it-yourself".

Compania oferă o gamă largă de scule electrice, unelte de grădină, unelte manuale și accesorii cunoscute sub mărcile Varo, Powerplus și Kreator sau produse OEM.

Service-ul profesional Varo este tradus în perioade de garanție de până la 3 ani și un departament post-vânzare propriu. În plus, tehnicienii specializați monitorizează un control sever al calității tuturor produselor.

Power Plus DUAL POWER reprezintă o platformă de nouă generație pentru scule cu acumulator ce permite combinarea a doi acumulatori de 20V sau 40V, cu o întreagă gamă de scule electrice portabile sau pentru grădinărit.

Este simplu: cuplați acumulatorul de 20V la o mașină de 20V DUAL POWER.

Acumulatorul de 40V face un pas înainte demonstrând caracterul inovator al conceptului DUAL POWER: puteți cupla acumulatorul de 40V atât pe o mașină de 40V, cât și pe una de 20V DUAL POWER. În cazul utilizării pe mașinile de 20V obțineți o durată mai lungă de utilizare, ce înseamnă că puteți lucra mai mult fără a schimba acumulatorul.

www.dual-power.com
www.varo.com