www.smartquality.ro
0000.123.456
Branduri

Pentax


„Interdependența dintre resursele de apă și resursele energetice devine din ce în ce mai accentuată și poate deveni decisivă în alegerile care stau la baza oricărui tip de dezvoltare”.  Pentax și-a însușit această afirmație și a devenit lider în producția de grupuri de presurizare și pompe electrice autoamorsante, periferice şi centrifuge.

Experiența, cercetarea și dezvoltarea continuă au transformat compania PENTAX într-o poveste de succes! Prezentă în peste 120 de țări din întreaga lume, compania a dezvoltat o rețea extinsă de parteneriate cu diverși jucători importanți de pe piață. Compania este specializată în producerea, designul și comercializarea pompelor electrice. În 2010 grupul Pentax devine cel mai mare productător de pompe industriale, cu o gamă variată de pompe și hidrofoare de înaltă calitate. Fiabilitatea este garanția pe care produsele PENTAX o oferă! 

Pompele industriale sunt utilizate în 28 de sectoare de aplicare diferite, inclusiv naval, alimentar, electric, energetic, petrol, hârtie, chimie, petrochimice și farmaceutice.
 
Gama de produse cuprinde: