www.smartquality.ro
0000.123.456
Branduri

Kränzle


Aparatele de curățare de înaltă presiune, aspiratoarele industriale sau mașini de măturat reprezintă lumea Kränzle. Fondată în 1974, Kränzle s-a transformat într-un lider la nivel mondial al mașinilor de curățat de înaltă presiune.

Kränzle acordă o mare importanță calității ridicate, în ceea ce privește alegerea materialelor speciale pentru pompele sale de înaltă presiune sau acoperirea ceramică a pistoanelor de pompare. Calitatea superioară si tehnica excepțională reprezintă standardul de marcă ce nu acceptă compromisuri.  Politica de cercetare și dezvoltare este atât nucleul, cât și motorul strategiei de inovare Kränzle. 

Indiferent dacă este vorba de mașinile de curățare portabile de înaltă presiune, mașini mobile, aparate de curățat cu apă rece sau cu apă caldă de înaltă presiune sau mașini staționare, opțiunile sunt aproape nelimitate.

Guvernate de motto-ul "Mai bine perfect decât ieftin!" produsele Kränzle pot fi utilizate pentru o curățenie perfectă în industrie, comerț, agricultură și hobby!

www.kraenzle.com