www.smartquality.ro
0000.123.456
Branduri

Diewe


DIEWE GmbH stabilește standarde în fabricarea accesorilor diamantate din 1976,  fie că sunt sarcini de tăiere, șlefuire sau găurire.

Portofoliu unic de produse, dezvoltat pe baza unor cercetări continue și a unei realții strânse cu clienții, dar serviciile de înaltă calitate au transformat DIEWE într-un producător de neegalat, lider pe piața de diamantate. Portofoliul variază de la discuri de tăiere de înaltă precizie și discuri de frezat robuste până la roți cupe, freze și burghie pentru țiglă până la burghie sudate cu laser, discuri multifuncționale versatile și pânze de ferăstrău puternice. 

Succesul DIEWE este strâns legat de dezvoltarea produselor inovatoare ale companiei, precum:

1. Seria Master Drive: primul disc cu protecție la suprasarcină, seria și-a făcut rapid un nume și a fost cunoscută în toate industriile pentru calitatea sa înaltă. 

2. Seria Twister-Laser:  prin introducerea discului Twister-Laser, DIEWE a reușit să stabilească pe piață o combinație unică de auto-răcire și reducerea zgomotului. De asemenea, a fost primul disc perforat din Germania, cunoscut pentru calitatea sa de tăiere extrem de ridicată.

3. Seria Diamond DFX: cel mai rapid disc de tăiere cu diamante din lume. De asemenea, este primul disc care se bazează pe corindonul sferic gol ca tehnologie de segment și se bucură de un mare succes cu aceasta.

Descoperă gama de discuri diamantate și carote Diewe - https://www.youtube.com/watch?v=9K93Agvlq4M&t=12s