www.smartquality.ro
0000.123.456
Branduri

Swaty Comet


Swaty Comet este unul dintre cei mai importanți producători de materiale abrazive și accesorii tehnice texturate profesionale, cu un portofoliu divers ce acoperă toate operațiile de polizare, tăiere și șlefuire.

Cu o experiență pe piața internațională de peste 135 de ani, în ceea ce privește cercetarea, inovarea, dezvoltare de abrazive, echipamente și automatizări, Swaty Comet reprezintă garanția producerii de materiale abrazive sigure și de înaltă calitate, ce satisfac cerințele celor mai exigenți utilizatori.

Soluțiile eficiente, inovatoare și de înaltă calitate, oferă utilizatorului o productivitate și o rentabilitate mai ridicată. Gama vastă de produse de care dispune, vă permite să alegeți cel mai bun produs pentru șlefuit, polizat sau debitat. Astfel cu produsele abrazive Swaty Comet munca este mai ușoară și sigură, rapidă și eficientă.

Compania deține certificarea sistemului de management al calității și cel de mediu, în conformitate cu standardele de referință ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004, fiind membru cu drepturi depline al organizației internaționale OSA (Organizația pentru Siguranța Abrazivilor) și membru activ în cadrul FEPA (Federația Producătorilor Europeni de Abrazivi), federație ce reunește peste 30 de producători europeni și utilizatori de materiale abrazive, predominant de pe piața din Europa.

www.swatycomet.com