www.smartquality.ro
0000.123.456
nou / 10 oct 2018

Ciocanul rotopercutor DualPower ‑ găurire simplă și rapidă


Ciocanul rotopercutor de la DualPower, compatibil cu acumulator Li-Ion de 40 V, are 4 funcții de găurire, produce 5100 de bătăi pe minut și până la 1100 de rotații pe minut, ceea ce îl recomandă ca fiind ideal pentru găurire în beton, piatră și cărămidă.

Versatil datorită acumulatorului ce permite o libertate mare, ciocanul rotopercutor are posibilitatea de a lucra cu găurire simplă, găurire cu percuție, dăltuire sau rotații daltă. Diametru maxim de găurire în beton sau piatră este de 26 de mm, iar cel de pătrundere în oțel de 13 mm. 

Motorul are o forță de impact de 3 Joule, ceea ce permite ca ciocanul să fi utilizat și la lucrări de găurire și dăltuire în beton, sau chiar la găurire în lemn, plastic sau ceramică. Sistemul de prindere SDS-PLUS oferă o stabilitate mare a burghiului și timp redus pentru schimbarea accesoriilor.

Mânerul moale al ciocanului oferă utilizatorului confort sporit în timpul lucrului. Ciocanul rotopercutor POWDP1570 vine cu mâner suplimentar și limitator de adâncime ce permite o găurire precisă. Proiectat cu lumina tip Led este ideal pentru lucrul în spații întunecate.

Dorită caracteristicilor sale, ciocanul rotopercutor DualPower, compatibil cu acumulator Li-Ion 40 V este unealta ce nu necesită alimentare cu curent, potrivită pentru orice tip de găurire.